استقرار ماشین آلات در کارخانه و ایمنی ماشین آلات

دسته بندي : فنی و مهندسی » مکانیک

امروزه در اکثر مراکز صنعتی بزرگ که با پردازش حجم عظیمی از اطلاعات در مورد تجهیزات،اموال، نیروی انسانی و محیط بیرون از سازمان خود مواجه هستند، توجه و گرایش ویژهبه سیستم های کامپیوتری مدیریت نگهداری و تعمیرات به عنوان یک راه حل مبتنی برفناوری اطلاعات است. در این مقاله با در نظر گرفتن موضوع فوق و استراتژی نگهداری و تعمیرات پیشگیرانه بر اساس سیستم نگهداری و تعمیرات در صنایع نفت به طراحی الگویی از یک سیستم مکانیزه نگهداری وتعمیرات با استفاده از روشهای ساخت یافته تجزیه و تحلیل و طراحی سیستم های اطلاعاتی می پردازد. ابتدا برای شناخت کامل از سیستم نگهداری و تعمیرات پیشگیرانه، نمودار های گردش کار تهیه و مدل نمودار جریان داده و مدل ارتباط موجودیت های سیستم نگهداری و تعمیرات پیشگیرانه، طراحی شده است. با انجام مراحل مختلف نرمال سازی بر روی موجودیت های سیستم، مدل ساختار اطلاعاتی جداول پایگاه داده طراحی شده است. مدل ساختار اطلاعاتی جداول پایگاه داده نحوه ارتباط جداول رابه خوبی نشان می دهد که جهت برقراری این ارتباط در سیستم کامپیوتری از فرم های طراحی شده به کمک نرم افزار ویژوال بیسیک استفاده شده است.

سابقه مسائل مرتبط با طرح ریزی واحدهای کارگاهی را باید به قدمت تولید  و تجارت دانـست، بـه مـوازات پیـشرفت و توسعه سیستمهای تولیدی و تجـاری، توجـه بیـشتری بـه بهره گیری از فضاها مطرح شده اسـت. سـوال بـسیاری از مدیران این اسـت كـه ” چـرا بایـد جانمـایی یـا طراحـی چیدمان انجام دهیم ؟” در ساده ترین حالت این كار مانند آوردن اثاث و لوازم به خانه و چیدن و مرتـب كـردن آنهـا بطوری است كه رضایت ما جلب شود. این موضـوع جهـت تغییرات چیدمان تسهیلات و واحدهای سـازمانهـای غیـر کارگاهی نیز صادق اسـت؛ امـا، جـا بـه جـایی تجهیـزات و ملزومات در یك واحد کارگاهی یا تولیدی یـا خـدماتی بـسیار بیـشتر باعث از دسـت رفـتن زمـان، نارضـایتی پرسـنل و معطـل ماندن تجهیزات میشود.

بـا صـرف زمـان كوتـاهی جهـت طراحـی نحـوه چیـدمان تجهیزات و فضا ها قبل از استقرار آن ها، میتـوان از بـروز بسیاری از خـسارت هـا و نارضـایتی هـا جلـوگیری كـرد . بسیاری از مشكلات واحدهای تولیدی، مانند زمان طولانی فرآیند تولید، وجود گلوگاه ها در واحد تولیدی و نارضایتی كاركنــان و… بــا طراحــی مجــدد چیــدمان تجهیــزات و واحدهای تولیدی قابل رفع می باشند. مسلما جا به جـایی و ایجاد تغییرات در چیـدمان فـضاها و تجهیـزات بـر روی كاغذ به مراتب ساده تر و كم هزینـه تـر از انتقـال و جابـه جایی واقعی آنها است. به همین دلیل محققـان در جریـان این مـسائل، بـه دنبـال یـافتن الگـوریتم هـا و روشهـای تصمیمگیری هستند كه در عین حال كه به جواب خـوبی در مورد نحوه چیدمان تجهیـزات و واحـد هـا مـی رسـند، پاسخ قابل اجرا در محیط عملیاتی بوده و با شرایط محیط كار سازگار باشد.

از این رو، باید الزامـات ، نیازمنـدی هـا و محـدودیت هـای محیط كار و كاركنان و… را در فرآیند تصمیمگیری در نظر گرفته و اهدافی برای تصمیمگیری فرض شـود كـه میـزان دستیابی به آنها، معیار سنجش میزان كـارایی و مقبولیـت جواب حاصل از فرآیند تصمیمگیری باشـد. در ایـن مـورد ضرورت وجود تكنیك های قوی كه بتواند تصمیم گیرنـده را در این زمینه یاری كند، كاملا محسوس است.
دسته بندی: فنی و مهندسی » مکانیک

تعداد مشاهده: 8147 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: docx

تعداد صفحات: 21

حجم فایل:123 کیلوبایت

 قیمت: 5,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مقدمه 3
    جانمایی ماشین آلات در کارگاه 4
    دستیابی به بهینه ترین طرح ممکن 4
    مشاهده کارگاه نهایی قبل از ساخت 5
    تخمین دقیق تر از هزینه های ساخت 5
    کاهش هزینههای ساخت و جلوگیری از هدر رفتن سرمایه 6
    شرح وظایف اداره ماشین آلات و تجهیزات 7
    فرآیندهای ساخت 8
    موازنه 9
    پیش بینی امکانات توسعه 9
    تولید خطی 9
    نمودارهای فرآیند عملیاتی 10
    ایمنی ماشین آلات 10
    عوامل موثر در استفاده از محل و طرز استقرار داخلی ماشین آلات 15
    شرایط استقرار بر مبنای محصول 17
    نمادهای مورد استفاده در نمودار 18
    منابع 20


  • محتوای فایل دانلودی: